Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Nudze sie

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

dopadła i mnie choroba :( prócz 5kanałów w tv mam też internet ale to potem , od tego leżenia pierdolca dostaje :P

Co do internetu to ogarniam komixxy mistrzów demoty basha joemonster papilota i pudelka :D

Co ja mam robić bo do środy zdechne z nudów . Jak książke widze to +4stopnie C na termometrze dostaje :D Licze na pomysły .

Opublikowano

Jeszcze mozesz wioche pl ogladac ;d

Filmy? Polecam Piątek 13 jest chyba z 9 części a kazda czesc jakas kontynuacja poprzedniej wiec jak zaczniesz ogladac tak jak ja to bedziesz ogladac kolejna czesc itp.. to jest horror ale nie az taki straszny ma świetna fabułe Zabójca w Masce Hokeisty w paru czesciach jakies male motywy erotyczne.Ogolnie po czesci zostaje 1-3 osobe zywe ktore poznalismy i tak sie to ciagnie ... Polecam to zabije czas i to strasznie.

GryMultiplayer tez dobry pomysl :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ja też chory, jak zaczynam w coś grać to czuje że mnie sie temperatura powiększa tak więc zacząłem dzisiaj oglądać herosów serial masz linka http://iitv.info/heroes/ i naprawde fajnie sie ogląda, wciąga i zabija czas. Jak nie lubisz takich klimatów to możesz jeszcze dextera (to nie bajka :P) tu link http://iitv.info/dexter/

Opublikowano

Wyobraź sobie, że miałem złamane udo i przez CAŁE WAKACJE leżałem w łóżku.

ogladaj wszystko, nawet xxx, ucz się laugh.gif

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Oglądanie filmów jest fajne z kimś , horrorów nie lubie :P nie to że sie boje ale nie oglądam ich tak ja westernów nie mój typ :P .

Gry MMO - w metina grałem 3lata większość gier mmo polega na tym samym ( bicie potworów i ulepszanie eq )

Majnkraft- już mi sie znudził , ni ma co w nim robić :P

Gry przez przeglądarkę - są nastawione na wyciąganie kasy od Nas

Konia nie wale bo wyrosłem z tego :P mam dziewczynę ale ona mnie odwiedza na godzine i ją wyganiam żeby sie nie rozchorowała .

Właśnie oglądam te wioche ale jak dla mnie to żenujący portal .

Jak znacie jakieś śmieszne seriale i strone na której za darmo bym pooglądał będę wdzięczny :)

A co do tv to jest nudne :/ rano leci to co popołudniu (seriale) a wieczorem jakieś gówna .

Opublikowano

Filmów na youtuba nie nakęce ze względu na katara !

Jak wstaje to mi sie nie chce walić :D

A o książce pisałem :P

Jakieś dalsze pomysły ?

Dodam iż po domu swobodnie nakurwiam więc nie ma problemu w jakimś drobnym zajęciu .

Opublikowano

Filmów na youtuba nie nakęce ze względu na katara !

Jak wstaje to mi sie nie chce walić :D

A o książce pisałem :P

Jakieś dalsze pomysły ?

Dodam iż po domu swobodnie nakurwiam więc nie ma problemu w jakimś drobnym zajęciu .

dom to dom czy blok? Jeżeli blok to ile m2?

Daj MINUSA jak żresz BiGoZ

18840816194704719242316.jpg

Opublikowano

Proponuje kopiować linki tematów które są wyczerpane i wysyłać te linki moderatorowi:D A on zamknie te tematy.

Weź wyciągnij klocki lego i zbuduj coś ciekawego ;)

Daj minusaaaa!!!

Opublikowano

Wyobraź sobie, że miałem złamane udo i przez CAŁE WAKACJE leżałem w łóżku.

ogladaj wszystko, nawet xxxe, ucz się laugh.gif

Ha ha ja 2 lata temu, złamałem sobie nogę w kostce :'p

Też na wakacje ... 28 czerwca ... dzień przed moimi urodzinami >.<

Obejrzałem wtedy wszystkie odcinki "Świat wg Kiepskich" oraz "Dr. House" laugh.gif

Polecam :'p

A z ciekawych "seriali" fantastycznych/zagranicznych to polecam "Supernatural".

Opublikowano

Z tego co ci doradzili wszystko odrazu wyjebałeś na mecie...

No łatwo nie bd.

Jak ty nie wiesz to my nie zgadniemy z twojej głowy co Ty chcesz.

Nie chcesz tego co My piszemy to daj spokój.

Opierdalaj się dalej , a potem w chuj nauki ;x

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Tak pomyślałem że od poniedziałku ide do budy i już , mój kochany lekarz na zapalenie gardła i katar dał mi 2tygodnie zwolnienia :D teraz nadrabiam "zaległości" :D Dzięki papa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...